Želiš, da ti svetujemo na podlagi svojih dolgoletnih, praktičnih izkušenj?  Reši vprašalnik >>

HIDROLAT BREZE

Ko občutiš, kaj naredi, se tvoj odnos do kože spremeni

Brezin hidrolat ljudem z atopično, dehidrirano in razdraženo kožo, vrača občutek UDOBJA, tako, da ustvarja mikrobiološko ravnovesje v kožni povrhnjici.

Predvsem pa je POSPEŠEVALEC Chicatellinega učinka!

Pomembno! Kljub temu, da je cvetni prah breze eden največjih alergenov, zaenkrat še nobena naša stranka ni dobila alergijske reakcije, saj cvetni prah z destilacijo ne prehaja v tekočino.

HIDROLAT BREZE

Ko občutiš, kaj naredi, se tvoj odnos do kože spremeni

Brezin hidrolat ljudem z atopično, dehidrirano in razdraženo kožo, vrača občutek UDOBJA, tako, da ustvarja mikrobiološko ravnovesje v kožni povrhnjici.

Predvsem pa je POSPEŠEVALEC Chicatellinega učinka!

Pomembno! Kljub temu, da je cvetni prah breze eden največjih alergenov, zaenkrat še nobena naša stranka ni dobila alergijske reakcije, saj cvetni prah z destilacijo ne prehaja v tekočino.

Voda je smrt za kožo! Dobesedno ...

Tole si dobro preberi in poskusi razumeti …

Naš kožni ph se giblje okrog številke 5, pri atopikih celo malo višje, ampak nikakor pa ne tako visoko kot vodni! Le ta se nahaja okrog številke 7, kar pomeni, da je vodni ph nevtralen …

Ampak ph kože je KISEL, torej za dve stopnji nižji od 7, kar je pomembno zato, ker je takšno okolje odlično za mikroorganizme.

Na naši kožni povrhnjici je namreč na miljone mikroorganizmov, ki v relaciji z drugimi sestavinami, skrbijo, da je koža zaščitena pred zunanjimi vplivi …

… in ko kožo umivamo z vodo, tem mikroorganizmom deloma uničujemo okolje v katerem živijo.

*POZOR! To ne pomeni, da si ne smemo čistiti kože!!!

Obnovi mikrofloro v kožni povrhnjici

Z drugimi besedami, zgoraj zapisano pomeni, da naša obsedenost z umivanjem, miljenjem in dišavljenjem telesa, ljudi vodi v vedno večje KOŽNE TEŽAVE!

Ampak več o takšnih stvareh ti povemo, ko se prijaviš na naše novičke na dnu spletne strani, ali na blagajni – pred oddajo naročila.

Kar želimo, da razumeš zdaj je, da koža po umivanju, zaščitni plašč, oziroma “ph” seveda obnovi, ampak rabi kar nekaj časa … Zato smo ustvarili hidrolat breze s ph vrednostjo približno 3,5!

To pomeni, da ko si kožo umiješ z vodo in potem čez poškropiš brezin hidrolat, hitro izenačiš ph kože na 5 in tako ustvariš idealno okolje za preživetje mikroorganizmov.

Pomiri razdraženost 113% organsko in naravno

Dobro … Tukaj smo malo pretiravali, ampak samo zato, da bi ti nazorno povedali, da je hidrolat popolnoma naraven proizvod, brez kakršnihkoli dodatkov … Samo ORGANSKO raščeni, destilirani brezovi popki.

INCI: Betula Pendula Water Extract

KOLIČINA: 120 ml

Kaj je še značilno za brezin hidrolat?

Hidrolat breze ima enake pozitivne učinke na kožo kot jih ima “breza”, katere izvlečki so se uporabljali za kozmetične namene že v davnih, davnih časih …

Bi napisali kaj so te pozitivni učinki, ma nas bo inšpekcija po riti, saj večinoma namigujejo na zdravljenje. Zato ti predlagamo, da greš na internet in jih najdeš s svojo lastno raziskovalno dušo.

1 x Hidrolat

Poštnina

27,00 €

3,00 € 

2 x Hidrolat

Poštnina

54,00 €

BREZPLAČNA

100 % brez tveganja!

Če ti hidrolat ne USTREZA, ti vrnemo kupnino.

Kako ga uporabljaš in čemu je namenjen?

Brezin hidrolat razpršiš po koži, počakaš, da se vpije in to je to … Če je tvoja koža atopična ali samo zelo suha, čezenj namaži našo vlažilno, ali pa negovalno kremo.

Lahko pa ga seveda uporabljaš samostojno, saj je odlična izbira, ko želiš:

  • Negovati dehidrirano kožo na obrazu,
  • blažiti utrujenost zateklih nog,
  • lajšati draženje zaradi suhe ali atopične kože,
  • pomiriti kožo po britju (velja tudi za moške),
  • izenačiti kožni ten in ublažiti rdečico.

Dostava

Ko gre paket na pot, ti bo DPD poslal SMS in email, da je paket na poti in kdaj ga nameravajo dostaviti. Ma NIČ SKRBET, če te ravno takrat ni doma, ker te bo kurir poklical in se bosta zmenila za drug termin, ali prevzem na Petrolu (če tvoj kraj ima to možnost).

* Pakete odpremljamo 2 x ali 3 x na teden, odvisno od sezone.

Vračilna politika

Po štirih letih na trgu smo tako prepričani v svojo strokovnost in DRUGAČNOST, da ti bomo, če ti hidrolat brezinih popkov slučajno ne bo všeč, brez vprašanj vrnili kupnino.

Kaj praviš? Ti ga pošljemo?

Mnenja strank

Hidrolat je naš novejši izdelek, zato zanj še nimamo toliko mnenj strank. Razen parih, ki so pomešan nekje med vsemi drugimi spodaj …

Kaj praviš na to, da si ga omisliš in o njem napišeš svoje mnenje. Ti bomo poslali mail kakšnih 10 dni po nakupu, da te vprašamo kako se ti zdi.

Vsi naši proizvodi

Nega

Mazilo

Za LAJŠANJE težav zaradi suhe ali atopične kože

Vlaženje

Vlažilna krema

Za SPLOŠNO VLAŽENJE dehidrirane ali mešane kože

 

Samozaščita

Hidrolat

Za REGENERACIJO vseh vrst kožepo umivanju z vodo

Zaščita

Krema za sončenje

Za ZAŠČITO zelo suhe ali atopične kože