Želiš, da ti svetujemo na podlagi svojih dolgoletnih, praktičnih izkušenj?  Reši vprašalnik >>

Če obožuješ pravne dokumente, spodaj najdeš našo izjavo o odgovornosti.

Ali pa si raje privošči eno škatlo Chicatelle! 😉

AdviseMyStyle d.o.o. je predan temu, da se podatki na tej spletni strani posodabljajo in so resnični. Če kljub temu naletiš na nepravilnosti, nam to prosim sporoči preko e-pošte ([email protected]), vključno s podatkom kje na strani si določeno informacijo prebral/-a. Odzvali se bomo v najkrajšem možnem času.

Za izgube, ki so rezultat nepravilnosti ali pomankljivosti nismo odgovorni, prav tako ne za izgube, ki jih povzroči širjenje informacij po spletu, kot so npr. motnje ali prekinitve. Pri uporabi spletnih obrazcev ciljamo na čim manj obveznih polj. Za vse izgube, ki so rezultat uporabe podatkov, nasvetov ali idej s strani AdviseMyStyle d.o.o. preko te spletne strani, AdviseMyStyle d.o.o. ne sprejema odgovornosti.

Uporaba te spletne strani in njenih sestavnih delov je omejena s splošnimi pogoji uporabe. Uporaba te strani predpostavlja, da si s splošnimi pogoji seznanjen/-a in jih sprejemaš.

Odzivi in vprašanja glede zasebnosti, ki jih prejmemo preko e-pošte ali spletnega obrazca, bodo obravnavani na isti način kot pisma. To pomeni, da lahko naš odgovor pričakuješ v roku največ enega meseca. V primeru zahtevnejših prošenj ti bomo v roku enega meseca sporočili, če rabimo več časa, tj. največ tri mesece.

Vsi osebni podatki, ki nam jih podaš v kontekstu odzivov ali prošenj, bodo rabljeni skladno z našo izjavo o varstvu osebnih podatkov.

AdviseMyStyle d.o.o. se na vsak možen način trudi zaščititi svoje sisteme pred nezakonito uporabo. To vključuje primerne tehnične in organizacijske odločitve, ki temeljijo na najsodobnejši tehniki. Temu navkljub AdviseMyStyle d.o.o. ni odgovoren za posredne ali neposredne izgube, ki so posledica nezakonite uporabe sistemov s strani tretje osebe in jih utrpi uporabnik te spletne strani.

AdviseMyStyle d.o.o. ne sprejema odgovornosti za vsebine spletnih strani do katerih ali preko katerih se dostopa preko hiperpovezave ali drugačne reference. Produkti in storitve, ki jih ponujajo tretje osebe, so omejeni s splošnimi pogoji poslovanja tretje osebe.

Vsa vsebina na tej spletni strani je intelektualna lastnina AdviseMyStyle d.o.o.

Kopiranje, razmnoževanje in kakršnakoli druga raba vsebin ni dovoljena brez pisnega soglasja AdviseMyStyle d.o.o., razen in izključno v primerih, ki jih dovoljuje zakon (kot npr. pravica do citiranja) ali če določena vsebina določeno rabo izrecno dovoljuje.

Če imaš kakršnokoli vprašanje ali težave z dostopanjem do spletne strani, smo ti vedno na voljo preko e-pošte, telefona ali družbenih omrežij.

Vsi naši proizvodi

Nega

Mazilo

Za LAJŠANJE težav zaradi suhe ali atopične kože

Vlaženje

Vlažilna krema

Za SPLOŠNO VLAŽENJE dehidrirane ali mešane kože

 

Samozaščita

Hidrolat

Za REGENERACIJO vseh vrst kožepo umivanju z vodo

Zaščita

Krema za sončenje

Za ZAŠČITO zelo suhe ali atopične kože