Chicatella Slovenija

POZOR! Zaradi izjemnega povpraševanja kreme odpremljamo z enotedensko zamudo.

Revolucionarne

BIBS dude

za ljubeč razvoj otrok

Ni čudno, da so BIBS dude postale SVETOVNI FENOMEN!!! S premišljeno dolžino, unikatno obliko in cucljem iz 100% naravnega kavčuka, pri otrocih vzbujajo občutek varnosti in miru, poleg tega pa tudi spodbujajo pravilno sesalno tehniko.

Ni čudno, da so BIBS dude postale SVETOVNI FENOMEN!!! S premišljeno dolžino, unikatno obliko in cucljem iz 100% naravnega kavčuka, pri otrocih vzbujajo občutek varnosti in miru, poleg tega pa tudi spodbujajo pravilno sesalno tehniko.

Obožujejo jih:

Obožujejo jih:

Zakaj BIBS dude?

Ker spodbujajo naravno dojenje!

Cucelj iz kavčuka

Veliko otrok dude zavrača, a ne BIBS-ovih, saj so narejene iz naravnega kavčuka, ki imitira občutek dojke.

Patentiran ščitnik

Ščitnik je okrogel, lahek in posejan z luknjicami za zrak. Usmerjen je stran od ust, kar blagodejno vpliva na občutljivo otroško kožo.

Premišljena velikost

Cucelj v obliki češnje je plod obsežnih raziskav, zato obstaja v različnih velikostih. To pomeni, da moraš dudico izbrati glede na starost otroka.

Unikatna oblika

Dudice so narejene iz 100% varnega, prehrambno certificiranega polypropilena, ki je na otip rahlo hrapav in ne odbija svetlobe. Zaradi takšnega izgleda in občutka otroci BIBS dudo sprejmejo in se z njo hitro pomirijo.

Naroči BIBS
po izjemni ceni!

Smo eno vodilnih podjetij za distribucijo BIBS dudic v Evropi, zato jih ceneje od naših težko najdeš.

Ampak pohiti …

Ponudba je časovno omejena!

2 x BIBS duda

 samo 9,95 € 6,95 €

Počisti
Kaj pravijo oboževalci?

BIBS očiji in mamice

4.8
4.8/5
od skupno 317 mnenj
5/5
“Jan, moj prvi sin, je zavračal dude kot po spisku! To me je vedno bolj skrbelo, ker sem ga težko pomirila, zato sem res srečna, da ste mi predstavili Bibs. Zdaj lahko končno tudi jaz bolj mirno spim.”
Ana H.

*Za objavljanje in pregledovanje komentarjev moraš potrditi svoj nakup in se prijaviti v uporabniške strani.

5/5
Ok priznam, prvič sem te dude kupila, ker so tok friking kjut😍! Ampak zdej spoznavam, da so res božji dar! Najboljše na njih je oblika cucla, ki preprečuje, da bi padel iz ust mojega trimesečnega sina in da bi mu morala dudo pobrat in spet ustaviti, ko jo izgubi in začne jokat. To res pomaga novopečeni mami sredi noči😎! Dudice so majhne in lahke in niso tako težke kot druge dude, ki jih je mali izgubljal pomoje tudi zaradi prevelike teže. Res, da so malo dražje, ampak se splačajo!🥳👍
Tina M.
4/5
Naša mala že delj časa uporablja te dude in so ji zelo všeč. Ampak kot pri večini drugih dud, tudi pri te plastika sčasoma postane grda. Zato jih hitro namilim, potunkam v vrelo vodo in posušim, ker če jih namakaš, ne bodo tako lepe. Všeč mi je tudi, da so oblikovane kot bradavica, zaradi česar jih očitno laže spravi v usta. Zdaj imamo izziv z zobki in opažam, da ji pomaga zaspati. Pa račaj je tudi super!
Nika Z.
5/5
To je moja replika na enega od prejšnjih komentarjev o neskladnih velikostih cucljev. Velikost cucljev v posameznih "starostnih skupinah" dudic je enaka! Cucelj je najprej majhen, nato pa se z uporabo zmehča in razširi, saj je narejen iz naravne gume. To pomeni, da raste skupaj z otrokom! Mi zato uporabljamo več dudic hkrati in z njimi "krožimo".
Miha Č.
3.5/5
Dude po treh mesecih dobijo grozen vonj pa še ne smeš jih razkuževat v mikrovalovni pečici! Ampak dobro🤔 si predstavljam, da je to zato, ker so naravne. So pa edine, ki jih naša Mia porajta, tako da jih pač menjamo.🙈
GOST
5/5
Jaz mojega Leona dojim in to so edins dude, ki jih je sprejel. Super so, še sploh, ko mu menjam plenice, kar res ne mara, pa ko ne more zaspati ga hitro pomirijo.
Nina G.

↓ PREBERI VEČ ↓

*Za pregled vseh komentarjev se moraš prijaviti.

Navodila za uporabo

Da bodo otroci varni, smo spodaj spisali nekaj osnovnih napotkov.

Kaj še moraš vedeti?

Za zagotovitev ustrezne higiene pred prvo uporabo dude prelij z vrelo vodo. Dude lahko v vreli vodi namakaš do 2 minuti, ni pa jih priporočljivo prekuhavati, saj so narejene iz naravnega kavčuka.

Nato počakaj, da se ohladijo in iz cuclja iztisni preostanek vode.

Dud ne namakaj v sladke tekočine in podobne izdelke, ki vsebujejo sladkor ali zdravila, saj to povzroča nastanek zobne gnilobe.

Zaradi VARNOSTNIH in HIGIENSKIH razlogov dudo zavrzi po 2 mesecih uporabe!

Sem ter tja (res redko) se najde kakšen otrok, ki je alergičen na naravno gumo, zato bodi pozoren/-a na morebitno alergijsko reakcijo.

Dud ne pripenjaj na vrvice, trakove in podobne dele oblačil, saj se otrok lahko zaduši! V ta namen uporabljal priponke, ki so preizkušene v skladu z Evropskim standardom EN12586.

Dude umivaj ročno ali s pomočjo temu namenjenih naprav.

Ne dajaj jih v pralni ali pomivalni stroj in ne razkužuj v mikrovalovni pečici.

Za čiščenje lahko uporabiš tudi dezinfekcijska sredstva, ampak ne dlje od njihove priporočene uporabe. Z drugimi besedami to pomeni, da jih v takšnih kemikalijah ne smeš namakati in tam piščati.

Pred vsakokratno uporabo dudo skrbno preveri, še posebej, ko ima otrok zobe. Cucelj upogni v vse smeri in preveri ali je material morda poškodovan. Ob prvih znakih poškodb dudo zavrzi!

Če da otrok celo dudo v usta, se ne prestraši! Mirno in nežno mu jo vzemi iz ust, saj je narejena tako, da je ne more pogoltniti.

Kateri kompletek želiš?

2 x BIBS duda

 samo 9,95 € 6,95 €

Počisti