Darilo za božič

Iščeš darilo za božič s katerim lahko obdariš skoraj VSAKOGAR? Nekaj posebnega, lepega in že zapakiranega kot darilo? Pri Chicatelli, že tretje leto zapored, v sodelovanju z več kot 10.000 rednimi strankami, predstavljamo naš darilni paket, ki bo NAVDUŠIL vse od mamic, babic, tet in stricev, do sosedov in sošolcev gimnazijcev.

Play Video

Kaj je v darilu za božič?

Letos si lahko izbereš darilo za božič v katerem je naša kozmetična uspešnica – krema za nego atopijskega dermatitisa in suhe kože in / ali težko pričakovani hidrolat breze. Ta deluje kot pospeševalec učinkovanja kreme, ali samostojno, za uravnavanje kožnega ph.

Zakaj je uravnavanje kožnega ph tako pomembno si lahko pogledaš tukaj –> hidrolat breze.

Če si prvič na naši strani in niti ne razumeš kaj ustvarjamo, obišči našo domačo stran tukaj –> atopijski dermatitis ali predstavitveno stran naše kremice tukaj –> krema za atopijski dermatitis.

Presenečenje ...

Preko zadnjega poslanega emaila smo vas vprašali, kaj želite, da z ZLATIMI ČRKAMI napišemo v škatlo in odgovori so bili več kot navdušujoči.

Odločili smo se za napis Maje R. iz Ljubljane, ki za nagrado prejme 3 brezplačne darilne pakete. Poleg tega pa bi se radi zahvalili tudi Nejcu, ki je za naslednje leto izumil nekaj res vrhunskega!

Skratka … Kar želimo povedati je, da je na notranji strani škatle, z zlatimi črkami natisnjen SKRIVNOSTNI STAVEK Maje R., ki bo navdušil lastnika vsakič, ko jo bo odprl!

Pomembno!

Dostava darilnega paketa

Glede na to, da je še vedno korona in so dostavne službe precej obremenjene, ti predlagamo, da naročiš darilo za božič čim prej! Odpremili ga bomo z DPD-jem vsak ponedeljek ali četrtek ob 10:00.

Če plačuješ po predračunu, ti predlagamo, da nam pošlješ potrdilo, da damo paket čim prej na odpremo, saj drugače banka dokaj pozno zabeleži plačila.

Smo pa letos darilne škatle res dobro zavarovali s še eno “ovojno” transportno škatlo, tako, da bodo ostale cele tudi, če jih kdo pohodi ali se zvalijo po tleh.

Pohiti!

Naredili smo jih le 1.000!!!

Ne … To ni samo še en trženjski trik! Res smo naredili samo 1.000 škatel, da nam slučajno ne ostanejo na zalogi, saj bomo naslednje leto spet naredili drugačne. Smo jih pa lansko leto prodali 800 v enem mesecu in letos gredo res “za med”, tako da dobiš občutek kako hitro bodo pošle, glede na to kateri dan je danes.

Katero kombinacijo želiš?

Mi še vedno ne moremo verjeti, da so šle cene letos tako navpično NAVZGOR!? In tudi cena kartona je poletela … 

Ampak ne glede na to, smo vseeno obdržali ENAK POPUST in ENAKE CENE izdelkov, medtem ko ti škatlo PODARIMO! Zato zgrabi priložnost zdaj, saj bomo po razprodaji zalog žal morali dvigniti cene.

Če slučajno še ne veš … Zaradi covida in svetovnih logističnih izzivov so šle cene surovin tako drastično navzgor, da komaj shajamo s poslovanjem. Da ne govorimo o tem, da je kvalitetne surovine vedno težje najti …

Zato smo tri mesece nazaj naročili največ zaloge sestavin kar se je le dalo, da bomo lahko čez praznike obdržali iste cene, potem jih bomo pa morali žal dvigniti.

1 x Chicatella

1 x Hidrolat breze

43,60   39,00 €

+ BREZPLAČNA darilna škatla

1 x Chicatella

21,80 €

+ BREZPLAČNA darilna škatla

2 x Chicatella

43,60   39,00 €

+ BREZPLAČNA darilna škatla

1 x Hidrolat

21,80 €

+ BREZPLAČNA darilna škatla

Če želiš več paketov, klikni na gumb DODAJ V KOŠARICO, malo počakaj in potem klikni nanj še enkrat, da dodaš v košarico še en paket. Ko zaključiš, klikni spodnji gumb in pojdi NA KOŠARICO, kjer lahko urejaš svoje naročilo.

Vračilna politika

Za razliko od naše standardne vračilne politike, ko ti v primeru neustreanja izdelka, brez vprašanj vrnemo denar, je tokrat malo drugače, saj gre za darilni program. Kot rečeno, je škatla zelo draga … Zato te bomo v primeru zahtevka za vračilo kupnine PROSILI, da nam jo vrneš, mi pa ti bomo vrnili celotno kupnino le pod pogojem, da bo škatla cela. Ma glede na to, da gre za darila, predvsem za redne stranke, se te vse skupaj verjetno sploh ne tiče … Se te pa tiče spodnje!

100% garancija na zadovoljstvo

Si predstavljamo, da bo na dostavnih službah vedno bolj noro, zato se nam čim prej javi, če gre kaj narobe. To pomeni sledeče … Če paketek po treh DELOVNIH dneh od dneva pošiljanja (ponedeljek ali četrtek) ni pri tebi, se nam javi, da pogledamo kje je!

V primeru, da ga ne bomo izsledili, ti takoj pošljemo novega, oziroma ti v najslabšem primeru vrnemo denar.

To pa seveda pomeni velik rizik in STROŠEK za nas, zato te prosimo, da v primeru, če dobiš enkrat tudi drugi, oziroma izgubljeni paket, le tega zavrneš. No … Razen, če ga seveda hočeš sprejeti in plačati … 🤗

Če si tukaj prvič ...

Smo slovenska blagovna znamka, ki že četrto leto zapored pomaga ljudem z atopijskim dermatitisom in suho kožo. Ustvarili smo nekaj res posebnega in KVALITETNEGA, ki na enostaven način rešuje velik izziv. Zato so ljudje nad našimi izdelki največkrat navdušeni, kar lahko vidiš po pristnih komentarjih spodaj.