1 + 1 GRATIS

Blackfriday 2021

Za Blackfriday 2021 smo pri Chicatelli, kjer izdelujemo vodilno kozmetiko na področju atopijskega dermatitisa in suhe kože, naredili NAJBOLJ NORO AKCIJO našega obstoja!

Tokrat ti pri nakupu kateregakoli izdelka, ENEGA PODARIMO!

Če nas še ne poznaš, si tukaj preberi več o naših nagrajenih proizvodih – kremi za atopijski dermatitis in hidrolatu breze … ali skoči na dno strani, kjer najdeš verificirana mnenja naših oboževalcev.

Lahko pa si tudi pogledaš malo daljši video👇, ki ga je naš ustanovitelj Jure posnel, da bi ti čim bolje obrazložil, kako naša kozmetika premaguje atopijski dermatitis in suho kožo.

Play Video

Pomembno!

Dostava paketa

Ker je še vedno korona in ker bodo dostavne službe pokale po šivih, te prosimo za potrpljenje, saj bodo paketi najverjetneje zamujali.

Če plačuješ po predračunu, bi bilo super, da nam pošlješ potrdilo o plačilu, saj bomo tako dali paket na odpremo takoj.

Če gre karkoli narobe za blackfriday 2021, se nam čim prej javi. To pomeni … Če paket po 5 DELOVNIH dneh od dneva pošiljanja (ponedeljek ali četrtek) ni pri tebi, nas pokliči na 030 384 345 ali nam piši na info@chicatella.si, da pogledamo kje je!

V primeru, da ga ne bomo izsledili, ti takoj pošljemo novega, oziroma ti v najslabšem primeru vrnemo denar …

To pa seveda pomeni velik STROŠEK in rizik za nas, zato te prosimo, da v primeru, če dobiš enkrat tudi “izgubljeni” paket, le tega zavrneš … Razen, če ga seveda želiš sprejeti in plačati … 🤗

Vračilna politika za blackfriday 2021

Ker gre tokrat za najmanj dva izdelka, je vračilna politika za blackfriday 2021 drugačna od naše klasične, ko ti v primeru neustrezanja izdelka, brez vprašanj vrnemo kupnino.

Zato te LEPO PROSIMO, da nam izdelke, v kolkor ti ne bi bili všeč, vrneš na naslov podjetja. To pomeni, da nam pišeš ali nas pokličeš na zgornji kontakt, pa zrihtamo.

Pohiti!

Samo do razprodaje zalog …

Če kaj spremljaš poročila, potem veš, da gredo cene surovin drastično navzgor in da je svetovna distribucija v kaosu! Kar seveda vpliva tudi na nas

Zato še RAZPRODAMO tole zalogo, potem pa dvignemo cene, saj drugače, z novo realnostjo in našimi maržami, enostavno ne bi mogli preživeti! 

1 + 1 GRATIS

na kremo in hidrolat

Hidrolat in kremica gresta z roko v roki. Najprej po atopični koži poškropiš hidrolat, potem pa čez namažeš kremico, da “zalepiš” vlago v kožo. Več o delovanju kremice si lahko prebereš tukaj, več o hidrolatu pa tukaj.

*POZOR! Akcijo lahko vnovčiš le na tej strani. To pomeni, da dodajaj izdelke v košarico samo tukaj, saj z dodajanjem izdelkov drugje na strani, akcija ne bo delovala.

1 x Chicatella

1 x Chicatella GRATIS

21,80 €

BREZPLAČNA poštnina pri naročilu nad 30,00 EUR

1 x Chicatella

1 x Hidrolat GRATIS

21,80 €

BREZPLAČNA poštnina pri naročilu nad 30,00 EUR

1 x Hidrolat

1 x Hidrolat GRATIS

21,80 €

BREZPLAČNA poštnina pri naročilu nad 30,00 EUR

Če želiš več izdelkov, oz. kombinacij izdelkov, klikni na gumb DODAJ V KOŠARICO, malo počakaj in potem klikni nanj še enkrat, da dodaš v košarico še 1 + 1 GRATIS izdelek. Ko zaključiš, klikni spodnji gumb in nadaljuj NA KOŠARICO, kjer lahko po želji spreminjaš svoje naročilo.

Mnenja strank

Smo slovenska blagovna znamka, ki že četrto leto zapored pomaga ljudem z atopijskim dermatitisom in suho kožo. To so njihova PRAVA mnenja … 👇